Habitualment, robaven en empreses d’electrònica i informàtica ja que el gènere tenia més sortida al mercat negre

Barcelona (ACN).- Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han detingut 21 persones acusades de pertànyer a un grup especialitzats en robatoris en naus industrials i comerços de Barcelona i Baix Llobregat, especialment en empreses d’electrònica i informàtica ja que els seus productes tenien més sortides al mercat negre.

El grup era molt jerarquitzat i cada membre tenia les tasques molt ben definides, des de la localització dels objectius fins als conductors o desactivadors d’alarmes. Habitualment actuaven en grups de tres o quatre i en ocasions visitaven les empreses per avaluar els seus sistemes de seguretat abans de cometre el robatori.

Dos dels detinguts ja han ingressat a la presó.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here