Una nova iniciativa per a millorar la informació a les línies d’autobús. Es tracta d’un nou sistema de pantalles a bord dels vehicles, que ofereix  a les persones usuàries, informació en temps real sobre el seu viatge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]questa iniciativa es presenta avui en un acte amb la presencia d’Antoni Poveda, Videpresident de transport i Mobilitat de l’AMB, Jordi San José, Alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Pilar Díaz, Alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, i Josep Perpinyà, Alcalde de Sant Just Desvern.

La nova tecnologia a bord dels busos ofereix informació sobre la propera parada, el recorregut i la destinació, els mitjans de transport amb els quals es pot transbordar o els punts d’interès més pròxims.

Aquesta tecnologia, proporcionada per l’empresa MyBus, s’aplicarà a un total de 18 vehicles de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern,  Esplugues de Llobregat (incloent l’hospital de Sant Joan de Déu) i la Zona Universitària de Barcelona, tots ells de línies operades per l’empresa concessionària Soler i Sauret.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here