Els terrenys adquirits, que es troben dins el terme municipal de la ciutat baixllobregatina de Sant Joan Despí, permetran augmentar un 20% les instal·lacions actuals

Barcelona (ACN).- El Futbol Club Barcelona ha tancat una inversió estratègica per al club amb la compra d’una finca de 26.811 metres quadrats a la localitat de Sant Joan Despí, annexa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on actualment s’hi ubica el Tennis El Forn.

El cost d’adquisició de la finca ha estat de 8.270.000 euros + IVA i es pagarà en els pròxims cinc anys.

La integració d’aquests terrenys a la Ciutat Esportiva suposarà incrementar un 20% les instal·lacions actuals, d’una extensió de 129.308 metres quadrats, i permetrà al club impulsar un projecte de Modificació del Pla General Metropolità per tal de reordenar, ampliar i consolidar l’actual Ciutat Esportiva, segons ha informat el club.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here