Aquesta edició, el nombre de comerciants locals arriba als 70, i gairebé duplica la participació de l’any 2010. Enguany es tornarà a fer la Firatapa, una tapa i una beguda per 2 euros en els establiments que s’han sumat a la iniciativa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l comerç local i el de restauració viuen el compte enrere per celebrar una nova edició de Firadespí. El 26 d’octubre, de 10 a 21 hores, els principals carrers del barri de les Planes es convertiran en un gran aparador de l’oferta comercial de la ciutat a l’aire lliure, per convidar la ciutadania a viure una intensa jornada d’activitats, descomptes i bon menjar.

L’actual context econòmic no ha dissuadit les botigues, els bars i els restaurants a sumar-se a aquesta iniciativa que els ofereix una oportunitat única de mostrar a la ciutadania el seu potencial com a comerç urbà, de proximitat. De fet, el nombre d’expositors locals ha augmentat dels 43 de l’edició de 2010 als 70 que hi participaran enguany.

La variada oferta comercial de la jornada es complementa amb els expositors d’artesania i els establiments de restauració que s’han sumat a la Firatapa. En total, 85 estands per fer d’aquest dia una magnífica jornada, completada amb un bon grapat d’activitats per a tota la família.

El canvi de format –ara fa tres anys va passar de celebrar-se a una carpa tancada a fer-ho al carrer– va afavorir un nou model d’esdeveniment més a prop de la gent i amb una gran implicació de les entitats, que durant la jornada faran actuacions, tallers, castells, gegants, etc.

El medi ambient també tindrà un espai amb una mostra de vehicles elèctrics i una altra de taules de cultiu per a balcons i terrasses. A més, el mercat municipal de les Planes se sumarà a la Firatapa i oferirà tapes i begudes per només dos euros, com la resta d’establiments participants en aquesta ruta del tapeo. Una manera d’agafar forces a preus reduïts que, a més a més, ens ajudarà a saber més de l’oferta gastronòmica del barri i de la ciutat.

I per cloure la fira, la desfilada de moda que es fa el primer any a Firadespí en les Planes, i on podrà conèixer més de les últimes tendències de les botigues de Sant Joan Despí. Després de la desfilada es farà el sorteig d’un xec de compra per valor de 600 euros que l’afortunat o afortunada haurà de gastar entre els establiments participants en Firadespí. Les butlletes per participar-hi les distribuiran els expositors.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here