La ciutat de Cornellà no s’escapa de l’auge que darrerament ha experimentat l’independentisme, i en són una mostra les 800 persones que van assistir a la III Marxa de Torxes del passat 10 de setembre i el més d’un miler de cornellanencs i cornellanenques que van participar de la Via Catalana. Avui, l’ANC de la localitat celebra la Festa per la Consulta, un matí ple d’activitats lúdiques amb la presència de Carme Forcadell

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui se celebra a Cornellà la ‘Festa per la Consulta’, organitzada per la delegació de l’Assemblea Nacional Catalana local, que vol “reivindicar i demostrar que a Cornellà també volem tenir el dret a decidir el camí per a aconseguir l’Estat propi”.

La Plaça Catalunya de la ciutat, acull a partir de les 11h aquesta Festa, que tindrà de tot:

– Concert del grup Rumb al Bar

– Parlament de Carme Forcadell, presidenta de l’ Assemblea Nacional Catalana

– Campanya Signa un vot per la independència

– Mostra d’entitats i exposició de l’ANC Cornellà

– Rocòdrom, inflables i tallers per a infants

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here