La VII Mostra de Cinema sobre el Món Àrab, Mediterrani i del Pròxim Orient es va inaugurar dijous passat, amb la clara vocació de ser un projecte de ciutat (Sant Feliu) i de comarca. Avui es podrá gaudir de títols com la pel·lícula infantil Zarafa, Divorce Iranian Style, La bicicleta verde (‘Wadjda’), i de la conferencia “Iran-Aràbia Saudita: pols entre gegants energètics” a càrrec de Nazanin Armanian, analista política i escriptora

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’objectiu principal de la Mostra és contribuir a la difusió i a la promoció del cinema àrab, mediterrani i del pròxim orien tal Baix Llobregat a fi de donar a conèixer una altra mirada, des de dins i des de fora d’aquestes societats, sobre les seves pròpies problemàtiques i sobre el món actual.

La programació d’avui és la següent:

mostradiumenge27

La Mostra finalitzarà demà tancant la seva seva VII edició amb vocació de que n’hi hagi una VIII. Poder consultar la programació seguint aquest enllaç.

Entrades i abonaments

Preu de cada sessió: 4 euros

Abonaments per a totes les sessions (10) de la Mostra: 25 euros

Gratuït per a socis i sòcies de CineBaix

Dijous dies 17 i 24: entrada gratuïta per a tothom

Venda anticipada d’abonaments: A la taquilla de CineBaix (de divendres a dilluns de 18.30 a 22 hores) a partir del 18 d’octubre

Com arribar-hi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here