L’Ajuntament baixllobregatí ha congelat per a l’any que ve els principals impostos, entre els quals es troben l’Impost de Béns Immobles (IBI), l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE), les plusvàlues i l’impost de vehicles

(EUROPA PRESS) – A més, s’introdueixen una sèrie de bonificacions com una reducció del 50% de les taxes de llicència d’obertura i d’activitats industrials i comercials, la bonificació del 95% de l’IBI a totes aquelles activitats comercials considerades d’especial interès municipal i una subvenció del 20% de l’IBI a persones més grans de 65 anys o amb dificultats econòmiques, entre d’altres.

Dels 38 conceptes que formen les ordenances fiscals del municipi, 36 d’ells han estat congelats i els dos únics impostos que apujaran seran el d’escombraries, en un 4,2%, i el cementiri, un 0,3%.

“Seguim la línia de baixa pressió fiscal per als ciutadans, congelant impostos i ampliant bonificacions per ajudar les famílies”, ha assenyalat l’equip de govern a través d’un comunicat.

Les ordenances fiscals per a l’any 2014 han estat aprovades en el ple municipal amb els vots a favor del PSC, ICV-EUiA, ERC, D3.0 i el PP, mentre que CiU s’ha abstingut i PxC ha votat en contra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here