Després de més d’un any de treball per auditar els comptes i planificar les actuacions a fer al Recinte, el mes d’octubre es van aprovar les bases per començar a desenvolupar la urbanització, regularització del Recinte i facilitar l’atracció d’activitat econòmica

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament baixllobregatí, amb l’objectiu de potenciar l’activitat econòmica al municipi, treballa intensament per resoldre les dificultats que té el Recinte de la Colònia i el polígon industrial de la carretera BV2002, com elements estratègics per afavorir l’activitat empresarial que permeti diposar de majors ingressos al Consistori, crear llocs de treball al municipi i donar oportunitats a les iniciatives emprenedores que vulguin situar-se a Santa Coloma.

Aquests són factors clau per garantir un model de municipi més sostenible, més cohesionat i amb majors oportunitats per a la ciutadania.

Una vegada resolta i aprovada la liquidació de l’anterior sistema de gestió privada del Recinte de la Colònia Güell, l’Ajuntament es farà càrrec —amb el finançament de les propietats del recinte— de les obres que permetin disposar dels subministraments bàsics (aigua, electricitat, clavegueram, telecomunicacions, , etc.) i la urbanització dels carrers i zones públiques del Recinte, que acabarà configurant un nou pol econòmic però també un nou espai obert a la ciutadania

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here