Els dos animals es van trobar a Segur de Calafell aquest any, es van recuperar al Centre de Recuperació de Fauna Marina (CRAM) del Prat de Llobregat, i han estat alliberades a la platja del Trabucador

Sant Carles de la Ràpita (ACN).- El departament d’Agricultura ha retornat al mar, aquest dijous al matí, dues tortugues babaues que havien estat trobades als mesos de juny i setembre d’aquest any a Segur de Calafell (Baix Penedès).

Les tortugues s’han alliberat a la platja del Trabucador, al Montsià, per ser el delta de l’Ebre el lloc on es recuperen dues de cada tres tortugues a Catalunya.

Els dos animals s’havien rescatat amb ferides i han estat ateses al Centre de Recuperació de Fauna Marina (CRAM) del Prat de Llobregat.

Una tortuga tenia ferides externes i no podia alimentar-se per si mateixa. La segona no tenia l’aleta davantera i havia ingerir plàstics. Un cop recuperades, la seva introducció al medi ha estat un èxit.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here