El tennista de Castelldefels, que participa en dobles al costat del barceloní Marc López, té molt difícil revalidar el títol de campió conquistat l’any passat, després de perdre el seu segon partit

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Torneig de Mestres de Londres, la Barclays Cup World Tour Finals està a punt d’acabar abans d’hora per a la parella formada pel castelldefelenc Marcel Granollers i barceloní Marc López, campions de l’edició 2012 de la prestigiosa competició.

La dupla catalana va ser a un pas de dir adéu en perdre el seu segon partit en tres sets amb l’austríac Alexander Peya i el brasiler Bruno Soares (3-6, 6-4, 10-5).

Granollers i López es queden així opcions amb opcions molt remotes de defensar el títol després de perdre també el primer partit contra la parella també espanyola formada pel madrileny Fernando Verdasco i el canari David Marrero.

Ara hauran de guanyar de manera molt solvent el tercer partit que els resta davant Leander Paes y Radek Stepanek i esperar que els seus compatriotes es desfacin de la parella Peya-Soares.

Encara i així, hi hauria un triple empat entre Granollers-López, Paek-Stepanek i Peya-Soares per la segona plaça del grup i haurien de funcionar els mecanismes de desempat, un escenari molt díficil per a la parella catalana que, de moment, ha guanyat només un set en tot el torneig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here