Raquel Parrado va aconseguir el segon lloc a la cursa Sansi de Sant Feliu de Llobregat disputada el passat diumenge 17 de novembre. La Jean Bouin és una de les primeres carreres urbanes d’Europa i d’Espanya i, alhora, una de les més reconegudes, tant a nivell amateur com professional

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]R[/dropcap]aquel va realitzar un temps de 18 minuts i 23 segons, mentre que la guanyadora, la ucraniana Inna Lebedieva, va acabar la cursa amb una marca de 18 minuts. .

A més. aquest diumenge l’atleta vicentina participarà com a convidada a la 90a cursa Jean Bouin organitzada pel diari Mundo Deportivo .

La mítica prova internacional d’atletisme comptarà amb tretze categories diferents per a populars, escolars, veterans i federats.

La Jean Bouin és una de les primeres carreres urbanes d’Europa i d’Espanya i, alhora, una de les més reconegudes, tant a nivell amateur com professional.

Des de 1920, més de mig milió d’atletes han participat a aquesta cursa i han corregut pels carrers de la ciutat de Barcelona.