Els fans podran escollir el lloc on els agradaria que actués l’exvocalista de La Caja de Pandora i veí de Sant Vicenç dels Horts. Només caldrà que entrin a la seva web (www.juanvalverde.es) i trobaran una llista amb diferents ciutats per seleccionar. Aquest sistema, conegut com a crowdfounding (finançament en massa), s’aplica per primer cop a la demanda de concerts

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a mecànica és senzilla. La persona escollirà on es vol que se celebri el concert i farà una pre-compra de l’entrada. Si s’aconsegueix l’aforament total de la sala, es cobra l’entrada i el concert es realitza. Si no s’aconsegueix, no hi ha cap despesa per l’usuari.

Juan Valverde arrenca així la presentació del seu nou disc, Fuera sigue lloviendo, en una gira que ja té programats tres concerts: el primer a la sala Acme de Cerdanyola del Vallés, el proper divendres, 22 de novembre; el segon a València, el 30 de novembre; i el tercer a Múrcia, el 6 de desembre.

Fins ara era comú realitzar crowfounding per produir un disc, però Juan Valverde és un dels pioners en utilitzar aquest mitjà per programar la seva gira.

Valverde gestionarà les seves actuacions a través de Bandeed, una plataforma web de concerts sota demanda que facilita l’organització dels actes als músics, als fans i a les sales.

Entrades per Cerdanyola 

Encara queden entrades per Cerdanyola, que es poden comprar per 10 euros a la mateixa sala i també per internet:www.bandeed.com/concierto/juan+valverde+cerdanyola. 

La vicentina Lidia Guevara també ha llençat una campanya de ‘crowdfunding’ per finançar el seu segon disc

És previst que el seu proper projecte com a solista surti a la venda a la primavera del 2014 i es titularà Mi héroe del universo.

L’artista Lidia Guevara ha llençat una campanya de crowdfunding a través de la plataforma Mymajorcompany.es per poder realitzar Mi héroe del universo, el seu segon treball com a solista. “El que vull aconseguir és un producte meu i del meu públic, que no hi interfereixin intermediaris”, assegura la cantant vicentina.

Totes aquelles persones que vulguin aportar recursos per publicar Mi héroe del universo podran escollir entre diferents opcions de col•laboració. La principal serà la compra anticipada del disc, però també podran aconseguir una samarreta exclusiva, aparèixer als agraïments del disc, la llibreta manuscrita on Lidia Guevara ha escrit les cançons o, fins i tot, un concert privat per a 25 persones.

D’altra banda, el passat 10 de novembre, Guevara va participar a la Gala Benèfica per la Infància celebrada al Liceu i, segons explica, “va ser un concert molt especial, l’acústica era una passada i a més era un dels somnis del meu germà, mi héroe del universo”.

Pel que fa a l’agenda de l’artista, el 28 de novembre actuarà al Teatre Principal de Zaragoza i el 13 de desembre a la Sala Voilà de Manresa. Després d’aquesta actuació, es concentrarà exclusivament en preparar el seu nou disc.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here