La promoció de l’economia local és el principal objectiu de la Fira de la Puríssima. Així, l’associació de restauradors Sant Boi Degusta disposarà d’un estand de promoció a on es podran fer degustacions i tastos de vi, caves i cerveses artesanes, i el comerç local aprofitarà el certamen per oferir descomptes i avantatges a les persones visitants

Estand municipal

L’exposició de la campanya Jo sóc Sant Boi organitzada per l’Ajuntament a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer oferirà un muntatge audiovisual a on es recullen testimonis de ciutadans i ciutadanes del municipi que manifesten la seva estima i el seu compromís amb la ciutat.

Un gran aparador per a la promoció de l’economia local

La promoció de l’economia local és el principal objectiu de la Fira de la Puríssima. Així, l’associació de restauradors Sant Boi Degusta disposarà d’un estand de promoció a on es podran fer degustacions i tastos de vi, caves i cerveses artesanes. El sector d’automoció garanteix la presència al recinte firal de les principals marques de vehicles.

Coincidint amb els dies de al Fira es farà el cicle de conferències Administrum adreçat a les comunitats de propietaris. D’altra banda, el comerç local aprofitarà el certamen per oferir descomptes i avantatges als visitants. Dins del recorregut de la Fira, al carrer de Baldiri Aleu, s’ubicarà l’espai de comerç on es podrà participar en el càsting per a trobar la imatge de la campanya Dies Bojos 2014.

App de la Fira

Una novetat d’aquesta edició és l’App (aplicació per a telèfons intel·ligents o smartphones) que conté tota la informació de la 67a edició de la Fira. L’aplicació es pot descarregar a les dues principals plataformes (Apple i Android).

Cartell

La imatge del cartell de la Fira 2013 ha sorgit del Projecte Artclass, dedicat a la difusió de l’art contemporani en els centres educatius. L’Ajuntament destinarà una aportació econòmica per a la realització de projectes educatius de l’Institut Rafael Casanova per la implicació en la proposta. La iniciativa ha estat reconeguda amb el lliurament d’una menció en la 9a edició dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, atorgat per la Generalitat.

Calendari 2014

El calendari municipal de 2014 (any de celebració del Tricentenari) està dedicat enguany als vincles de Rafael Casanova amb Sant Boi. Les imatges del calendari són un reflex del patrimoni històric, arquitectònic i cultural de la ciutat en l’època de la Guerra de Successió. Can Barraquer, la casa on va viure i morir Rafael Casanova, acull el Museu de Sant Boi.

Tota la informació de la Fira de la Puríssima 2013

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here