La seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat serà l’escenari avui 4 de desembre, de la presentació de la Xarxa de Dones Emprenedores del Baix Llobregat (XEBAIX), organització que es defineix com un espai d’intercanvi de coneixements, assessorament i creació de projectes econòmics conjunts de les dones empresàries, emprenedores, directives i professionals del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]É[/dropcap]s en el marc del Consell de Dones que neix la nova xarxa i el seu objectiu és promoure l’emprenedoria i la col·laboració entre dones empresàries i emprenedores, amb la finalitat d’enfortir les iniciatives empresarials i generar ocupació i oportunitats de negoci que apuntin cap a models productius generadors d’ocupació i sostenibles socialment.

A l’acte previst al Consell Comarcal, a les 18:00 hores, tindrà lloc la presentació de la xarxa. Per aquest motiu, s’ha organitzat un diàleg al voltant de “L’emprenedor/a neix o es fa? Factors que influeixen en la capacita d’emprendre”, en el qual participaran Antón Costas, president del Cercle d’Economia, doctor en Economia i catedràtic de Política Econòmica de la UB, i Mar Galtés, periodista especialitzada en Economia del diari “La Vanguardia” i autora de diversos llibres. Posteriorment, tindrà lloc un debat.

Immediatament després, a les 19:05 es farà la presentació formal de la XEBAIX, amb la participació de l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, la tercera tinenta d’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i representants del grup impulsor de la Xarxa de Dones Emprenedores del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here