Els propers 14 i 15 de desembre tindrà lloc, als carrers del nucli antic de Collbató, la Fira de Nadal 2013. Un certamen que convida a passejar pels racons del poble i gaudir de parades d’artesans i d’un munt d’activitats per a petits i grans

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest any, la fira creix, es rellança i dedica una atenció especial als més menuts, amb parades de jocs tradicionals i múltiples activitats per a ells. Igualment, s’ofereixen actes paral·lels, degustacions, tallers, activitats familiars, animació i visites especials a indrets de la rellevància de les Coves del Salnitre o el Molí de l’Oli.

Collbató s’engalana amb ambient nadalenc per acollir una nova edició de la Fira de Nadal, que aquest any tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de desembre, entre les 10 del matí i les 8 del vespre. Colors, decoració de Nadal i desenes de parades de productes artesans (de productes de Nadal, de joguines tradicionals, de gastronomia, etc), a banda d’activitats lúdiques i tallers per a totes les edats, ompliran d’ambient nadalenc els singulars carrers del nucli antic de la població.

La Fira dedica aquest any una atenció especial a la mainada. Hi haurà diverses parades de joguines tradicionals, i tallers especialment pensats per al públic infantil. També hi haurà el conte musical “L’encanteri de la princesa Sibil·la”, cantada de nadales amb les nens i nenes de l’Escola de Música d’Esparreguera, i cercavila musical. En el marc de la fira també hi haurà passejades en poni i xocolatada popular.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here