El pessebre, que per tretzè any consecutiu s’instal•la a la plaça de la Vila del Prat durant totes les festes de Nadal, està inspirat enguany en un poble de muntanya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n grup de gent gran d’unes 30 persones, aproximadament la meitat homes i l’altra meitat dones, elabora des de fa 13 anys el pessebre que s’instal•la al bell mig de la plaça de la Vila del Prat. El pessebre té cada any una temàtica diferent i enguany representa un poble de muntanya. Altres anys ha estat dedicat a temàtica marinera, al desert, als oficis antics, a Dalí, a Gaudí, a l’Edat Mitjana…

Aquest pessebre, visitat cada vegada per més persones de fora del Prat, és ja un element tradicional de l’imaginari nadalenc pratenc i destaca per la qualitat de la seva execució.

Venda de productes artesans

Avui a partir de les 18h, es posen a la venda objectes nadalencs artesans elaborats majoritàriament per les dones del grup de gent gran amb materials reciclats.

La recaptació es destina a una entitat benèfica de la ciutat.

Actuació d’una coral infantil

L’acte d’inauguració del pessebre també comptarà amb l’actuació d’un grup coral format per alumnes de l’escola de música de la Unió Filharmònica del Prat.

Visites pedagògiques

Del 13 al 19 de desembre, els infants de les escoles bressol i de preescolar del Prat fan visites guiades pedagògiques al pessebre, durant les quals se’ls explica un conte de Nadal.

Inauguració

La inauguració del pessebre tindrà lloc avui dijous 12 de desembre, a les 18 h, a la plaça de la Vila del Prat. El pessebre es desmuntarà passat Reis.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here