Aquest dimecres La Grossa, el capgròs de la imatge de la rifa catalana de Cap d’Any, ha visitat Sant Feliu i Molins de Rei, en el marc de la campanya de promoció que Loteria de Catalunya fa del sorteig

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]oteria de Catalunya ha llençat aquest any un nou sorteig per a les festes de Nadal que se celebrarà el 31 de desembre i que destinarà a premis el 70% del valor dels bitllets, el que suposa repartir més de 10,44 milions d’euros.

Els beneficis del sorteig es destinaran a reforçar econòmicament programes i serveis de prevenció destinats a infants i adolescents en situació de risc a Catalunya.

La imatge de la nova rifa catalana és una capgrossa inspirada en una veïna d’Alella i ha estat realitzada per la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella.

Molins de Rei
Acompanyada de la Boti, la mascota de la Unió de Botiguers, i d’una cercavila, van recórrer els principals carrers comercials del municipi.

La Grossa i la Boti van començar el seu passeig per Molins de Rei a les 10.00h. A les 11.00h es van trovar amb l’alcalde de la població, Joan Ramon Casals, a la cantonada entre el passeig del Terraplè i el carrer Foment.

Des d’aquest punt van recórrer alguns dels principals eixos comercials del municipi.

Sant Feliu

La Grossa va arribar a les 12.15 h a la plaça de la Vila, lloc des del qual va iniciar un recorregut pel centre de la ciutat.

Així, va fer un tomb pel Mercat municipal i es va deixar veure per les botigues de l’eix comercial del barri Centre.

L’alcalde la ciutat, Jordi San José, la segona tinent d’alcalde, Rosa Maria Martí, i la regidora de Promoció Econòmica, Cinta Daudé, van donar la benvinguda a la imatge de la nova rifa catalana a la ciutat.

grossastfeliu

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here