El Pessebre Vivent va començar el dissabte 30 de novembre i coincidint amb aquest inici de representacions i l’inici del les visites guiades al municipi i a Sant Ponç, es va col·locar la senyalització turística en el Nucli històric de la localitat baixlobregatina. A més, es pot accedir al Pessebre mitjançant un Trenet que porta a les persones visitants des de l’aparcament fins al lloc de la representació

Aquesta senyalització facilita l’aproximació al Punt d’informació turística ubicat al c. Josep Rodrigo,1, obert tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14h i també durant la campanya del Pessebre Vivent, tots els dies de representació mitja hora abans de començar-les, juntament amb el cartell a la porta del Punt d’informació turístic amb codi QR.

Alhora es va col·locar un panell indicatiu que engresca al visitant a gaudir del Pessebre durant tot l’any: en les representacions en viu de desembre i gener que realitza Amics de Corbera  i tots els dies de l’any amb la museïtzació turística estable.

També per la museïtzació turística es va substituïr el plafó que s’havia trencat de l’Anunciació del camí del Pessebre Vivent per que es pugui gaudir tot el recorregut explicatiu sencer amb bones condicions.

Es pot gaudir de visites guiades del Nucli històric i de Sant Ponç que es pot reservar presencialment al punt d’informació turística i/o per correu electrònic a turisme@corberadellobregat.cat

Per tal de facilitar l’accés al Pessebre, s’ha habilitat una zona d’aparcament al carrer Pau Casals, a La Creu Nova, des d’on surt un Trenet que trasllada els visitants fins al Pessebre.
El Trenet es posa en marxa una hora abans de la primera representació i finalitza una hora després de l’última representació.
Més informació sobre el Pessebre Vivent i les seves representacions a: http://www.amicsdecorbera.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here