El municipi s’afegeix a una proposta promoguda pel Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada (Navàs-Balsareny) arreu de Catalunya

Dins de les diferents activitats que es duen a terme amb motiu de la celebració de La Marató de TV3, Sant Climent de Llobregat s’afegeix avui diumenge 15 de desembre a la iniciativa “Amb bici per La Marató de TV3” que promou el Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada (Navàs-Balsareny).

D’aquesta manera el municipi esdevé l’únic del Baix Llobregat que prendrà part de la proposta solidària i esportiva que es desenvolupa arreu de Catalunya en la seva segona edició. “Amb bici per La Marató de TV3” anima a tots aquells que hi vulguin prendre part a sumar-se a una marxa ciclista que començarà a les 10 h i que, en el cas climentó, portarà als participants fins a Sant Feliu de Llobregat. Cadascú dels ciclistes lluirà un mallot commemoratiu per al qual realitzaran una aportació de 17 € que permetran realitzar una aportació econòmica al programa solidari de la televisió pública catalana.

Ciclistes d’arreu de la comarca poden afegir-se a la pedalada proposada pel municipi climentó, afegint-se en alguna de les 2 parades que es faran al llarg del recorregut i situades a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i als Estudis de TV3.

Per finalitzar la jornada solidària, avui mateix per la tarda i com ja és tradicional, al Casal de Cultura de Sant Climent es farà el bingo benèfic organitzat per les entitats climentones.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here