Es congregaran a la ciutat baixllobregatina més de 40 parades de productes nadalencs, artesans i gastronòmics

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de la bona acollida de l’anterior edició de la Fira de Nada, les regidories de Promoció Econòmica i de Comerç, organitzen per avui dissabte dia 14, una segona trobada comercial que reunirá més de 40 parades, tant de comerços com de particulars, entitats i artesans.

El recinte firal ocuparà els carrers del centre urbà, de Sant Joan, Serafí Julià i la plaça Xic Mateu. Restarà obert des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre. L’edició anterior va resultar un èxit tant de participants com també de públic.

La segona edició de la fira de Nadal tindrà com a novetat la presència d’elements de pessebre. També s’hi podran trobar altres productes relacionats amb el Nadal, així com productes artesans i gastronòmics. Per aquest motiu, la fira es converteix en un lloc idoni per trobar-hi tots aquells objectes de regal que es busquen en aquestes dates.

Tallers infantils

Els més petits també podrán gaudir de la fira amb els tallers infantils dinamitzats per l’Esplai Trapella. L’horari d’aquestes activitats infantils serà de les 11.00 a les 13.00 hores, a una carpa instal•lada a la plaça Xic Mateu.

Entre les diverses activitats, hi haurà tallers de postals de ninots de neu, de fabricació de boles per als arbres de Nadal i també de danses.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here