L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i el de Sant Boi, Jaume Bosch, inauguren aquest proper diumenge 15 de desembre, a les 11.30 hores, aquest nou pas per a vianants i ciclistes que connecta els marges esquerra i dret del Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n nou pas de connexió entre Sant Joan Despí i Sant Boi. El proper diumenge 15 de desembre, a les 11.30 h, s’obrirà la nova passera inundable sobre el riu Llobregat que s’ha construït entre totes dues ciutats amb la inauguració que faran l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i el de Sant Boi, Jaume Bosch.

La ciutadania està convocada a les 10.30 h (sortida des del poliesportiu Salvador Gimeno) perquè vagin a peu o amb bicicleta fins a la passera, per celebrar l’apertura d’aquest nou pas de comunicació.

La passera, de 50 metres de llargaria i quatre d’ample, s’ha construït, en el cas del terme municipal de Sant Joan Despí al costat de la torre de descàrrega del tub de Salmorres i del pont dels Ferrocarrils, i enllaça amb l’altra banda del riu, al parc fluvial del Llobregat, a Sant Boi.

Adreçada a vianants i ciclistes, aquest pas inundable esdevé en un nou espai de comunicació entre les dues ciutats tot incrementant les possibilitats de gaudir d’aquest espai natural del riu. L’obra ha requerit d’una inversió de 570.000 euros finançats pels dos ajuntaments, amb aportacions dels fons europeus FEDER i la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here