Un temps esplèndid va acompanyar, durant tot el cap de setmana, la Fira de Nadal 2013 de Collbató, que va omplir de visitants el nucli antic del poble

El públic va poder passejar pels racons del nucli i gaudir de les parades i mútiples activitats, especialment per als més menuts, ja que com a novetat, en aquesta edició es va donar una atenció especial als jocs tradicionals i a les múltiples activitats per a infants. Igualment, hi va haver actes paral·lels, degustacions, tallers, animació i visites especials a indrets de la rellevància de les Coves del Salnitre o el Molí de l’Oli.

Amb la muntanya de Montserrat com a espectacular teló de fons, i amb un temps esplèndid, Collbató es va engalanar amb ambient nadalenc en una nova edició de la Fira de Nadal, que va tenir lloc durant tot el cap de setmana, entre les 10 del matí i les 8 del vespre. Centenars de persones, veïns del poble i de localitats properes, però també visitants d’altres comarques, van poder gaudir de la cinquantena de parades de productes artesans (de productes de Nadal, de joguines tradicionals, de gastronomia, etc), a banda d’activitats lúdiques i tallers per a totes les edats, que van omplir d’ambient nadalenc els singulars carrers del nucli antic de la població.

Els infants van ser protagonistes especials de la fira. Activitats amb joguines de fusta, tallers de fang, de reciclatge, de màscares, d’arbres de Nadal, etc, a banda de passejades amb ponis i altres activitats familiar, han entusiasmat els més petits. Cantades de nadales, xocolatada, l’animació del conjunt Els Ministrers de l’Aixada i visites especials als indrets més singulars del poble, com les Coves del Salnitre o el Centre d’Interpretació de l’Oli, entre d’altres, han completat l’oferta d’un cap de setmana espectacular en aquesta localitat del Baix Llobregat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here