Diverses persones i organitzacions d’esquerres de la localitat, han fet públic el MANIFEST A FAVOR DE LA UNITAT DE L’ESQUERRA TRANSFORMADORA PER A GAVÀ, al que esperen que s’adhereixi tothom qui s’hi senti identificat, per tal de construïr una alternativa real d’esquerres a Gavà

En un acte celebrat aquest dissabte al Casal Sant Jordi de la ciutat baixllobregatina, les persones impulsores del Manifest van fer-lo públic per tal de buscar el màxim nombre de signatures de suport i de persones que es vulguin implicar en la construcció d’aquest front d’esquerres.

Segons diu el Manifest impulsat, entre d’altres, per Iniciativa per Catalunya, persones d’Esquerra Unida i Alternativa, i membres d’altres moviments i partits d’esquerres de la ciutat; “els efectes de la crisi econòmica organitzada per la classe dominant han generat indignació, frustració i escepticisme. És el moment d’oferir una resposta unitària de la classe treballadora des de l’esquerra transformadora, prou atractiva i útil per a recuperar la dignitat de la ciutadania que no trobem amb el centre-esquerra que s’alterna en el poder amb la dreta”.

“L’alternativa no només és una possibilitat, és l’única via de sortida de treballadors, treballadores i del model de l’Estat del Benestar. Tenim l’obligació de combatre el triomf de la barbàrie del neoliberalisme econòmic dels governs de dreta i centre-esquerra que s’ha instal·lat a la nostra societat i que ha segrestat multitud de voluntats”, sentencia el Manifest.

I continúa dient que “la recuperació de la il·lusió requereix d’una proposta política renovadora, equitativa, que busqui la suma, la unió i la creació d’espais de confluència mitjançant la confiança mútua entre persones que volen un canvi profund del sistema econòmic i l’esdeveniment d’una societat lliure regida pels principis d’igualtat, fraternitat i justícia social”.

Les persones que donen suport a aquest Manifest ho fan amb el compromís i convicció de què hi ha alternativa, “perquè centenars de milers de persones comencen a treure’s la vena dels ulls per exigir la sobirania popular davant els mercats i criticant als partits polítics que fan el seguiment a aquests mercats i no a la seva ciutadania”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here