A diferents zones Castelldefels, amb activitats molt variades i una gran candela final. L’associació Castelldefels Activa i l’Ajuntament de Castelldefels sumen esforços amb diferents entitats per realçar l’ambient nadalenc en diferents zones de la localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ota el títol CastellNadal, es duran a terme diferents activitats al llarg de tot el dia 21 de desembre, l’últim dissabte abans de la celebració del Nadal.

Entre els focus d’atracció que es preveu que acullin les activitats de CastellNadal figuren la plaça de l’Església, la plaça Joan XXIII, Pau Casals, la plaça enfront de la Biblioteca Central, entre d’altres emplaçaments.

Els propis comerciants d’aquestes i altres zones comercials participaran en la festa oferint cupons de descompte, ambientació musical, i es treballa perquè puguin organitzar diferents tallers (scrapbooking, ioga, xocolata, rebosteria…) i degustació en els establiments d’alimentació. També es cantaran i haurà animació de carrer.

Al mateix temps, es prepara una gran recollida solidària d’aliments i una possible ludoteca. La festa acabarà amb una tradicional candela a la plaça de l’Església.

Entre els grups i entitats que col·laboraran amb diferents actuacions al llarg de la jornada hi ha la Banda de Trompetas y Tambores de la Hermandad del Cristo de la Paz, el Casal Rafael Casanova, l’Agrupació de Cultura Popular, Castelldefels Balla Country, Casa de Andalucía, Paranoia Teatre, Balldefels, corals Germanor, Ventijol i Marinada, Diviertt, Associació Torreó Mediterrani, Pila, Karol Luque, Castellcheers i el Grup de Dones de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here