Un any més durant les festes nadalenques es pot gaudir d’un espai per a la infancia a aquesta ciutat baixllobregatina. Hi hauran moltes activitats infantils recreades en una aventura a l’espai, pensades per a  infants i joves de 3 a 14 anys

Les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i el Grup Infantil Sant Cosme) i la Colla de Diables del Prat, han organitzat moltes activitats, jocs i tallers on els infants podran descobrir tots els misteris de l’espai exterior de la forma més divertida.

Altres entitats de la ciutat també participaran (Ass. Gegantera Recreativa del Prat, UEC del Prat de Llobregat, 08820 PAP- HIP HOP, Club Esportiu Rítmica Pratenc i Picacrestes – Colla dansaire del Prat de Llobregat.  I no faltarà la visita dels Patges de Ses Majestats els Reis D’orient.

Es finalitza diàriament a les 20 hores amb espectacles per a grans i petits al pati de l’escola del Parc, amb actuacions (31 de desembre i 1 de gener tancat). Us conviden novament a viure un Nadal ple de diversió i màgia.

A sota us podeu descarregar el díptic amb la Programació de totes les activitats i espectacles.

NORMES DEL RECINTE:
Aforament limitat per qüestions de seguretat.
Els menors de 6 anys han d’estar acompanyats d’un adult.
Els infants no podran sortir del recinte si no estan acompanyats d’un adult.
A partir de les 19.30 h no es podrà accedir al Pratijoc.

Organitza:

Comissió entitats de lleure del Prat i Ajuntament del Prat

2 € per participant i dia, 0,50 € per acompanyant adult i dia i 5 € l’abonament per tres dies.

DIPTIC_PRATIJOC_ACTIVITATS.pdf (pdf 2507 KB)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here