L’equipament obrirà portes a principis d’aquest 2014 amb una primera exposició permanent al Palau de Can Mercader

Cornellà de Llobregat (ACN).- Cornellà acollirà el primer Museu de les Matemàtiques de Catalunya. El projecte serà una realitat a principis d’aquest 2014, quan l’Associació del Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) instal·larà la seva seu al municipi amb una primera exposició permanent al Palau Mercader, al Parc de Can Mercader.

Així ho han acordat recentment el consistori i aquesta associació, creada per un grup de professors i matemàtics de tot Catalunya, que pretén popularitzar les matemàtiques i fer-les més emocionants i aplicables al desenvolupament social, econòmic i personal, segons afirmen fonts municipals.

Es preveu que el museu aculli també tallers i activitats de tota mena vinculades amb les matemàtiques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here