Més d’un centenar de persones recolzades per grups polítics, sindicats, patronals i entitats socials, reivindiquen en un acte lúdic i festiu la finalització de l’obra iniciada el 2004

Aprofitant la diada dels Sants Innocents la Comissió de la Variant de Vallirana va organitzar dissabte al matí una festa popular per fer la “fictícia” inauguració de la variant. Una festa que va comptar amb inflables i animació infantil per als més menuts, xocolatada per a tothom, la presència també d’un patge reial, i els parlaments que van acompanyar el simbòlic tall de la cinta per inaugurar la variant.

Des de les 11 del matí el trànsit va estar tallat al carrer Major de la vila baixllobregatina, en el tram comprès entre avinguda de la Parellada i carrer Verge de Montserrat, i també es va desviar pels barris el trànsit de pas pel municipi.

Més d’un centenar de veïns i veïnes de Vallirana van celebrar dissabte aquest acte lúdic i festiu davant l’Ajuntament i van donar suport a la iniciativa de la Comissió 340.

L’acte, organitzat per la Comissió per la Variant, òrgan de treball format per grups polítics, sindicats, patronals i entitats socials en defensa de la variant, va comptar també amb una inauguració burlesca de la infraestructura, amb tall de cinta inclosa, coincidint amb la celebració del dia dels Sants Innocents. L’acte va finalitzar amb uns parlaments tant irònics com oficials reclamant d’una vegada la represa de les obres i la seva finalització.

La Comissió insisteix en la importància estratègica de l’obra, lamenten els 10 anys de retard que porta i critiquen que en els pressupostos de l’Estat pel 2014 només s’inclogui una partida de 200.000 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here