La multisala, la segona més important de l’Estat en afluència de públic, anuncia la seva adhesió a la campanya ‘Dimecres al cinema’

Cornellà de Llobregat (ACN).- Els cinemes Full HD del centre comercial Splau de Cornellà han registrat un nou rècord assolint 1 milió trenta mil espectadors el 2013, quinze mil més que l’any anterior.

Les xifres consoliden el complex de 28 sales en la segona posició del rànquing de cinemes més importants de l’Estat en afluència de públic, només tres anys després de ser inaugurada.

Després d’invertir 4 milions d’euros en l’obertura de 10 noves sales d’última generació el passat juny, per aquest 2014 la multisala ha anunciat la seva adhesió a la campanya ‘Dimecres al cinema’, fet que suposa ampliar l’oferta d’entrades a preus reduïts d’un a dos dies, ja que el cinema manté també el dijous com a dia de fidelització de l’espectador.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here