La cura d’un hort urbà, les claus del tast de vins i les repercussions solidàries de la gestió de la roba posen en marxa el programa de festes

Les activitats de la Festa Major d’Hivern comencen aquest dissabte, 11 de gener, amb una xerrada sobre “Com preparar i cuidar un hort urbà de manera ecològica” (Can Comamala, 12 h). Anirà a càrrec de l’enginyer agrícola Jaume Racó.

La segona proposta de dissabte és el joc del Tast de vins , a càrrec del sommelier de Cal Feru, una enobotiga de Sant Sadurní d’Anoia especialitzada en vins i caves. Aquesta activitat s’ha avançat una hora respecte la previsió del programa de La Mostra i la Festa Major d’Hivern i es farà a les 18 h al Forn Romà. Les inscripcions es fan a La Cuina d’en Toni, a un preu de 12 euros. L’activitat està organitzada per Vi Sents, un col·lectiu de vicentins aficionats al món del vi.

La solidaritat també estarà present durant La Mostra. Ho comprovarem dijous, 16 de gener, a la xerrada “Roba amiga. La necessitat de la gestió de la nostra roba” (Can Comamala, 19.30 h). L’organitza Solidança, una associació sense afany de lucre que treballa per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social, a través d’activitats vinculades a la gestió integral dels residus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here