El proper 22 de març, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Cornellà viurà una jornada festiva i cívica a l’entorn del riu Llobregat, recuperat en els darrers anys per ser un espai natural, lúdic i esportiu per a la ciutadania

La festa vol ser un esdeveniment per a apropar i conviure, per a promoure la sensibilització per la protecció de la biodiversitat del riu i per a reivindicar la millora de la qualitat ambiental com a font de vida.

Inscripcions del 3 al 14 de març, per a la pedalada, la caminada i la gymkana, al telèfon 93 475 87 18 o al correu eflores@aj-cornella.cat

El punt d’inici de les activitats i d’informació estarà a la passarel·la del riu, al carrer Verge de Montserrat, s/n Totes les activitats són gratuïtes excepte el Train Running que tindrà un cost de 5 euros, els quals revertiran en part, a la Botiga Solidària.

Les inscripcions pel Train Running es faran al Club Delfos i la botiga J’Arribu.

NOTA: Si plou, l’activitat es realitzarà el diumenge 30 de març. Hi haurà botifarrada per a tots les persones participants.

Podeu trovar totes les activitats seguint aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here