La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’alcalde Carles Ruiz van inaugurar l’escola Enxaneta, un centre que va entrar en funcionament el curs passat per donar resposta a les necessitats educatives de la ciutat baixllobregatina

L’escola, ubicada a la zona de Ponent, compta amb dispositius ‘intel·ligents’ i sistemes energètics de darrera generació que fan que aquesta sigui la primera smart school del municipi.

El centre disposa, al igual que la resta d’escoles del municipi, de pissarres digitals interactives connectades amb fibra òptica. Això és possible gràcies al pla d’extensió d’aquesta tecnologia que l’Ajuntament va engegar fa més de 15 anys i que, el 2018, cobrirà el 100% de la població. Actualment, empreses, llars i tots els centres educatius de Viladecans ja disposen de serveis de connectivitat de banda ampla ultraràpida.

El nou centre educatiu és un dels més grans del municipi. Té 4.987,60 m2 de superfície construïda i compta amb 8.000 m2 de parcel·la, disposa de planta baixa i dos pisos, en què es distribueixen més de 40 aules, un gimnàs amb vestuaris, un menjador amb cuina pròpia, una biblioteca i un local per a l’associació de mares i pares. El pati, ampli, té espais separats i independents per als alumnes d’infantil i primària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here