Collbató Negre inicia les seves jornades fent arribar el públic del Baix Llobregat, deu dies d’intens sabor a “gènere negre”. Cinema, literatura i teatre que es podran tastar de prop, parlant amb els propis protagonistes. Unes jornades que pretenen posar el Baix Llobregat al mapa, per a les persones seguidores del gènere

Aquest 2013 ha estat fantàstic per a la novel·la negra, s’han editat un bon nombre de novel·les de gran qualitat. En referència als autors novells també ha estat generós, han tingut una bona acollida entre els lectors, i mostren que el gènere negre arriba amb molta força.

Al nostre país existeixen grans escenaris que impulsen la literatura negra com la recent BCNegra de Paco Camarasa o TIANA NEGRA de Sebastià Bennassar, esdeveniments que obren el 2014. I a d’altres comunitats, com poden ser Madrid amb el seu Getafe Negro de l’il·lustre veí de Viladecans Lorenzo Silva; la Semana Negra de Gijón, el Congreso de Novela y Cine Negro de Salamanca, el Festival de Gènere Negre de València VLCNegra, etcètera.

Collbató Negre es suma i col·labora creant un nou escenari al Baix Llobregat, per a les persones aficionades i seguidores de la literatura negra amb cinema, teatre i còmic, entre altres activitats. Collbató Negre té com a objectiu aconseguir un acostament directe entre ciutadania, escriptors, editorials i tot el que gira entorn al fascinant món negre.

La prioritat principal de Collbató Negre és crear un espai cultural que pugui donar renom al Baix Llobregat, i com no, en aquesta idíl·lica població als peus de la muntanya de Montserrat, Collbató; un lloc acollidor i entranyable ple d’art i passió per la cultura.

Si us apropeu a Collbató en aquestes Jornades Negres gaudireu de col·loquis, taules rodones, debats, presentacions literàries, xerrades, projeccions de cinema negra, de curtmetratges, un acostament al món del còmic negre, tasts de vins, sopars de misteri i inclòs una gimcana, on duran una setmana tothom viurà en la seva pell l’ofici de detectiu, on hauran de resoldre un assassinat.

Collbató us convida a passar deu dies de cultura i entreteniment. Podeu trobar tota la programació seguint aquest enllaç

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here