La Passió d’Esparreguera ja porta tres de les deu representacions de l’espectacle. Aquest dissabte serà la quarta i estarà plena de novetats. En el marc del passat Dia Internacional del Teatre, la localitat baixllobregatina va celebrar un especial homenatge a les germanes Lizaran

Els més de 400 col·laboradors que fan possible la representació, aquests dies ho han tingut tot a punt per fer, representació rere representació, que l’inici de temporada hagi estat tot un èxit tan de participació com de públic.

Demà dissabte 29 de març s’entrena l’Enric Fernández en el paper de Sant Joan i el diumenge 6 d’abril la Maribel Balagué en el de Maria, mare de Jesús.

L’objectiu de la direcció escènica és que en la propera temporada tots els personatges  femenins estiguin triplicats, de manera que es donen més opcions a dones a tenir un paper a La Passió d’Esparreguera, aquest és el cas de la Vicky Alvelo, que la setmana passada es va
estrenar en el paper de Leprosa.

També cal destacar que enguany, la veu en off de l’espectacle, és la veu del conegut reporter Llucià Ferrer, que ha col·laborat a l’espectacle amb la seva veu.

Enguany, Esparreguera va celebrar el  Dia Internacional del Teatre (27 de març), de manera ben especial: descobrint una placa commemorativa en honor a dues actrius catalanes esparreguerines, les germanes Lola i Anna Lizaran.

Es va volver fer-ho coincidir amb el Dia Internacional del Teatre per la importància que el  teatre té a Esparreguera i la rellevància de les dues actrius en la cultura esparreguerina i la catalana en general. Lola Lizaran ens va deixar l’any 2006 i Anna Lizaran, el 2013. Totes dues
van ser actrius destacades a la pantalla catalana i als teatres barcelonins, i a Esparreguera están especialment orgullosos de recordar els seus inicis teatrals a la vila, i com no, a les seves interpretacions a La Passió d’Esparreguera.

Finalment recordar que aquest proper diumenge es realitzarà un any més el concurs  fotogràfic de la Passió d’Esparreguera, que aquest any es farà a la nova biblioteca municipal  “l’Ateneu”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here