Encara hi ha places per participar en el Campus Yuzz adreçat a joves d’entre 16 i 31 anys amb idees de base tecnològica que se celebrarà avui divendres 28 per la tarda, i demà dissabte 29 de març a la Torre del Roser de Sant Feliu

A hores d’ara hi ha inscrites més de 20 persones disposades a treure el màxim profit del campus, un espai d’aprenentatge i experimentació adreçat a joves que vulguin posar en comú els seus projectes tecnològics i rebre assessorament per tal de fer-los realitat.

 La participació al campus és gratuïta, però cal inscripció prèvia a www.santfeliu.cat/campusyuzz, al correu electrònic tic@santfeliu.cat o al telèfon 93 685 80 24. El termini per inscriure’s finalitza avui a l’inici de les sessions de treball.

El campus Yuzz es planteja com una oportunitat perquè els joves amb inquietuds tecnològiques puguin compartir les seves idees a través de dinàmiques de treball en grup que els ajudaran a potenciar habilitats i competències. Durant les dues jornades de treball previstes, els participants exposaran els seus projectes i els treballaran conjuntament, analitzant la seva viabilitat i fins i tot contrastant amb la ciutadania si els consideren interessants. La darrera prova serà l’exposició final de les idees davant del públic, que es farà el dissabte, de 17.30 a 19 h, davant la presència d’autoritats i patrocinadors.

Es tracta d’una iniciativa que pretén atraure joves que vulguin participar en una nova edició del programa Yuzz 2014, concurs que ofereix suport a joves talents perquè desenvolupin projectes innovadors en l’àmbit de les noves tecnologies. Sant Feliu ja va esdevenir Centre Yuzz l’any passat i va formar i assessorar 20 joves durant set mesos per ajudar-los amb les seves idees de negoci.

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa Yuzz “Jóvenes con Ideas”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Més informació sobre el programa a: www.yuzz.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here