Els vicentins Love of lesbian han aconseguit el segon disc d’or de la seva carrera. Ha estat amb el disc La noche eterna, los días no vividos . Van rebre el disc d’or en un acte celebrat a Madrid el 19 de març

“Aquest Disc d’Or indica que les coses van bé, però si vols viure de la música has d’agafar la furgoneta i demostrar en els directes que el teu àlbum és viu”, va destacar Santi Balmes durant l’acte, segons declaracions recollides per Europa Press.

I ben viu ha de ser el disc, perquè després de rebre el disc d’or van actuar tres dies a la sala La Riviera de Madrid amb les entrades esgotades. La següent actuació va ser a Mèxic, al Vive Latino, el 28 de març.

Properament, seran tres dies a la sala Razzmatazz de Barcelona, el 10, 11 i 12 d’abril, i continuaran al SanSan Festival (Gandia).

És probable que en aquests concerts interpretin les tres noves cançons que han gravat i que es distribuiran en format digital, ja que de moment no tenen previst publicar-les en disc.

Love of lesbian va aconseguir el seu primer disc d’or l’any 2011, amb 1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna) .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here