El Consell Comarcal avisa que la falta d’aportació econòmica per part del Govern està posant en risc tant els serveis com el propi manteniment del centre, que dóna cobertura a divuit municipis de la comarca i a àrees estratègiques per al país com l’Aeroport del Prat o la zona baixllobregatina del Port de Barcelona

El president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera, junt amb alcaldes i alcaldesses de la comarca, oferiran demà dimecres 9 d’abril al migdia, una conferència de premsa per informar de les dificultats que poden sorgir per a la prestació del Servei de Control de Mosquits i fins i tot del manteniment d’aquest centre, davant la notificació del govern de la Generalitat de no co-finançar aquest servei.

Segons la institució supraminicipal, aquesta decisió “posa en risc el manteniment del centre i les campanyes de desinsectació, claus per al control de plagues i la disminució de malalties provocades pels mosquits arreu de la comarca”.

Des de l’any 1989, el Consell Comarcal del Baix Llobregat gestiona el Servei de Control de Mosquits amb el co-finançament de la Generalitat i una aportació mancomunada dels ajuntaments i entitats.

El Servei de Control de Mosquits actua per divuit ajuntaments de la comarca, així com per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i entitats com a ara l’Aeroport de Barcelona -mitjançant conveni amb AENA-, i el Port de Barcelona, a través d’un acord amb la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL).

 

 

Foto titular:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here