La darrera novel·la d’Albert Sánchez Piñol, “Victus“, encapçala la llista de les novel·les més prestades a la Xarxa de Biblioteques Municipals durant el primer trimestre d’aquest any. L’escriptora María Dueñas es situa en segona i tercera posició amb “El tiempo entre costuras” i “Misión Olvido“. Ambdós escriptors també van ser els més sol·licitats durant l’any passat

En novel·la juvenil, l’escriptora Suzanne Collins ocupa la primera i segona posició amb “Els jocs de la fam” i “En flames” mentre que el tercer lloc és per una altra dona, Sònia Fernández-Vidal amb la novel·la “Quantic love” .

Pel que fa als còmics per adults, els més sol·licitats a les 214 biblioteques municipals i 9 bibliobusos de la província de Barcelona són,”20th Century Boys” de Naoki Urasawa “Death Note“, de Tsugumi Ohba i “The Gentlemen Alliance, d’Arina Tanemura. 

En l’àmbit dels audiovisuals, les sèries televisives s’imposen a les pel·lícules. La primera temporada de “Perdidos” és la més prestada, seguida de la primera temporada de “Juego de tronos” i en tercer lloc, la pel·lícula francesa “Intocable“.

Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques, la catalana Sílvia Pérez Cruz es situa en primera posició amb el seu àlbum “11 de novembre“, en segon lloc es troba la recopilació “Jazz on film…film noir” i en tercer “Massatge amb cançons” de Dàmaris Gelabert.

El rànquing dels documents més prestats a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona s’elabora cada trimestre. Podeu consultar el llistat dels primers 10 documents agrupats per categories i públics a:  http://bibliotecavirtual.diba.cat/mesprestats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here