El meteoròleg Francesc Mauri va inaugurar diumenge el nou espai amb una xerrada

Aquest diumenge, 27 d’abril, va tenir lloc la presentació pública de l’aula de meteorologia del Centre d’Interpretació del Paisatge de la Muntanya de Sant Ramon. El meteoròleg Francesc Mauri, un dels ‘homes del temps’ de TV3, va fer una xerrada sobre el canvi climàtic.

Durant l’acte, al qual van assistir unes 120 persones, es va inaugurar també l’exposició de fotografies “Tempestes al Baix Llobregat”, que es podrà visitar durant tot l’any 2014 en aquesta nova aula de meteorologia.

L’ermita de Sant Ramon és, per la seva ubicació, un lloc idoni per a l’observació i l’estudi dels fenòmens meteorològics, els astres, la migració d’aus i el paisatge. L’Ajuntament treballa per proporcionar a la ciutadania instruments que permetin aprofitar aquestes potencialitats. Aquest nou recurs es posa en marxa amb la col·laboració de Meteo Baix Llobregat i l’Associació de Voluntaris Forestals de Sant Boi.

Al terrat de l’ermita de Sant Ramon hi ha instal·lada des de l’any 2007 una càmera que recull imatges panoràmiques de Sant Boi i el delta del Llobregat per acompanyar visualment les notícies del temps de la Televisió de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here