Un centenar de persones van assistir ahir a Gavà, al primer acte del candidat de Ciutadans a les eleccions europees, Javier Nart, en el que també van ser-hi presents el número dos de la llista, Juan Carlos Girauta, i Albert Rivera. Nart va declarar que” la independència de Catalunya ens portaria a la ruina, perquè el comerç amb Espanya es reduiria com a mínim un 50% a causa de l’efecte frontera

Nart va assegurar que el seu partit vol portar a les institucions europees més democràcia i transparència, i va declarar que vol treballar per a que Europa tingui “la personalitat, les eines i les competències suficients”.

Per la seva banda, Juan Carlos Girauta va declarar que “l’amenaça nacionalista és una gran amenaça per a Europa i per als drets dels ciutadans”, i va advertir que la qüestió europea no pot infravalorar-se perquè en la propera legislatura hi haurà forces contraposades.

Segons ell, aquestes forces són “uns que volen avançar en el procés europeu d’integració, i unes altres forces, moviments populistes i nacionalistes, que volen retrocedir en els drets europeus que s’han adquirit”.

També va intervenir el secretari general i portaveu de C’s, Matías Alonso, que va explicar que C’s va a Europa amb dos objectius: “Posar al ciutadà en el centre de l’activitat política i impulsar la regeneració de les institucions”.

El regidor de C’s a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, va advertir que en les eleccions del 25 de maig hi ha molt en joc, ja que “Europa no és part del problema, sinó que és la solució”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here