[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] l’atenció de la gerència de l’hospital Moisès Broggi:

Com a ciutadana de Sant Joan Despí vull expressar el meu total rebuig a la decisió de la Gerència de no renovar als treballadors i treballadores de l’hospital a mesura que finalitzen els seus contractes temporals.

Aquesta decisió de NO renovar-los i substituir-los per treballadors temporals nous és una greu mostra d’irresponsabilitat. Ja hem patit coses tan surrealistes com que s’hagués de tancar una planta de l’hospital perquè s’aixecaven les rajoles (http://www.ara.cat/societat/LHospital-Moises-Broggi-quirofans-aixecar-se_0_715128591.html), i els inconvenients habituals en un centre que comença i en el que l’equip s’ha de consolidar.

Que ara, quatre anys després, es prescindeixi de treballadores ja formades i es contracti un munt de gent nova per no voler reconèixer ni millorar-los les condicions laborals, als usuaris també ens afecta, ja que està clar que l’assistència que rebrem es veurà en perill.

És intolerable que a més aquesta decisió es prengui a les portes de l’estiu, ja que a més coincideix amb l’inici dels torns de l’estiu del personal. Un hospital tracta amb persones, tant amb les que hi treballen com a les que assisteix. Ens mereixem un servei digne amb uns treballadors qualificats i formats.

 

Sònia Farré, veïna de Sant Joan Despí

Consulta el seu blog: http://pucketa.blogspot.com.es/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here