Dins del projecte de redefinició de la imatge corporativa i l’estratègia comunicativa dels Museus d’Esplugues de Llobregat (MEL), Can Tinturé i La Rajoleta acaben d’estrenar un web propi, www.museus.esplugues.cat

En aquest espai web es pot consultar la història dels MEL, les col·leccions que s’hi poden visitar, els serveis a l’abast, l’oferta pedagògica i l’agenda d’activitats, entre uns altres continguts. En aquest nou espai també es poden seguir les notícies protagonitzades pels Museus d’Esplugues i conèixer les publicacions i productes a la venda (la col·lecció de rajoles planes i peces en relleu de Pujol i Bausis i objectes de regal).

El llançament del web dels Museus d’Esplugues completa el projecte de comunicació 2.0 engegat fa uns mesos i que es va encetar amb la incorporació dels MEL a TwitterFacebook i Google+.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és arribar a un públic més ampli, incrementar la difusió d’informació relacionada amb Can Tinturé i La Rajoleta (i, per extensió, el coneixement que la ciutadania té d’aquest dos espais expositius i del paper d’Esplugues en l’etapa modernista) i dinamitzar el diàleg amb les persones usuàries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here