Després de l’èxit del Març Gastronòmic 2013, amb més de 5000 menús venuts, l’AGT torna a impulsar aquest projecte des de l’1 de maig fins a l’1 de juny. Serà la cinquena edició d’unes jornades que converteixen en protagonistes el Pota Blava i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. Aquest any, l’acció visita restaurants de Cornellà, Sant Boi i l’Hospitalet.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) engega per cinquè any consecutiu les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, que se celebraran de l’1 de maig a l’1 de juny. Al llarg d’aquests dies es podrà assaborir el Pota Blava i els productes de temporada del Parc Agrari en els diferents menús especials que els restauradors estan preparant per a l’ocasió. El patrocinador principal torna a ser Estrella Damm, amb la seva cervesa Inedit, que aporta un sabor especial al maridatge d’aquests distingits productes autòctons del Baix Llobregat.

L’èxit del QuintoTapa Pota Blava 2013 va deixar minvades les existències de Pota Blava (l’únic pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida) per al mes de març i l’organització va decidir ajornar l’esdeveniment, excepcionalment, al mes de maig. En la V edició el Pota Blava no estarà acompanyat només per la Carxofa Prat, sinó que també per altres productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Un projecte que creix fora del Prat

La principal novetat de la V edició és que les Jornades Gastronòmiques sortiran fora de la ciutat del Prat. La vocació global de l’AGT sempre ha tingut com a referència la qualitat gastronòmica i la promoció dels productes del Baix Llobregat i del Parc Agrari. Per aquest motiu, un total de quatre restaurants de Cornellà, l’Hospitalet (amb els hotels Hesperia Tower i Santos Porta Fira) i Sant Boi participaran al Maig Gastronòmic, consolidant aquesta acció dins de la comarca i la perifèria de Barcelona.

Continuarà l’aposta per la innovació, les xarxes socials i la cultura

Com en totes les iniciatives que impulsa AGT, la comunicació de l’oferta gastronòmica serà important. Per a aquest projecte es renova la web (www.marcgastronomic.cat) i les xarxes socials seran la referència a través dels perfils de les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram d’AGT i un bloc informatiu amb algunes de les curiositats que es vagin produïnt durant les quatre setmanes del Maig Gastronòmic.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here