Les víctimes són dos motoristes sinistrats a Barcelona i una noia de 17 anys que va ser atropellada a Gavà

Barcelona (ACN).- Tres persones han mort en tres accidents de trànsit en vies urbanes aquest pont del primer de maig. Dissabte a la matinada va morir un motorista de 29 anys en accidentar-se a l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

Aquest diumenge a les dues de la tarda va morir un altre motorista en un accés de la Ronda Litoral de Barcelona. I de matinada també va morir una noia de 17 anys com a conseqüència de les ferides que va patir en ser atropellada per un vehicle a Gavà el divendres a la nit.

Segons el Servei Català de Trànsit, les vies més transitades durant l’operació retorn d’aquest diumenge van ser les de la Costa Daurada (N-340 a Torredembarra, Roda de Berà i el Vendrell) i la Costa Brava i l’AP-7.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here