Andrés Acuña i Judith Corachán van ser els guanyadors de la prova que es va celebrar diumenge

El corredor Andrés Acuña i la corredora de Sant Boi Judith Corachan van ser els guanyadors de l’open (800 participants) de 10 Km de recorregut de la 29a Cursa Popular Vila de Sant Boi. 1000 persones van participar en les diferents categories (open, infantils i per a persones amb discapacitats) de la tradicional cursa atlètica organitzada pel Club Atletisme Sant Boi, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Ajuntament.

Andrés Acuña (32′ 27”) va guanyar la prova open masculina per davant d’Emilio Fernández (34′ 31”) i Carlos Rojo (34′ 44”), segon i tercer respectivament. A la prova femenina es va imposar Judith Corachan (39′ 44”) seguida d’Anna Mestres (40′ 13”) i Carmen Auñón (41′ 13”). Mª Luisa Muñoz (44′ 03”), també de Sant Boi, va ser quarta.

Trencar barreres

La Cursa Popular Vila de Sant Boi és un esdeveniment que vol fer visible l’esport com a patrimoni de totes les persones, sigui quina sigui la seva capacitat física o mental. Un any més, la cursa va tornar a passar per l’interior del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, en un nou gest de contribuir a trencar barreres i estigmes socials.

La cursa va tenir la sortida i l’arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda. Juntament amb la modalitat open també van tenir lloc curses per a les categories atlètiques prebenjamí, aleví, benjamí i infantil i per a persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials, on van participar 150 persones.