Darrerament s’ha fet públic que a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí no s’han dut a terme renovacions de 70 professionals eventuals (la majoria assistencials) durant el mes d’abril, que ocupaven places majoritàriament estructurals, i que poden arribar a un centenar finals de maig

Davant d’aquesta informació feta pública per elBaix.cat, el grup parlamentari d’ERC ha preguntat al govern, a través de la diputada Anna Simó, si pot confirmar el Departament de Salut aquestes no renovacions de contracte a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i els objectius de la no renovació.

En cas de confirmar-se aquestes informacions, Esquerra Republicana també ha preguntat al govern de la Generalitat, pels perfils de les places ocupades per aquests professionals, si el Departament pot confirmar si aquests professionals que no es renoven suposen la meitat de la plantilla del torn de tarda, quantes places es cobriran i amb quins professionals i amb quina experiència.

Esquerra ha demanat al Departament de Salut com valora que pot afectar l’organització al centre i la qualitat assistencial tenint en compte que hi ha professionals que ara iniciaran les seves vacances.

Finalment ERC s’ha interessat per si hi ha alguna oferta perquè una empresa privada tingui, mitjançant conveni, accés a les instal·lacions de l’hospital per tractar-hi els seus pacients.

3 COMENTARIS

  1. ¡Es una vergüenza que vivamos en un país tercermundista!
    SEÑORES DIRECTIVOS DEL BROGGI ME DARÍA VERGÜENZA CONTRATAR A GENTE SIN EXPERIENCIA PREVIA EXTRANJERA A CAMBIO DE 300 EUROS MÍNIMOS POR CABEZA( LES SUENA EL TRIÁNGULO DEL COMERCIO MAR MEDITERRÁNEO MANO DE OBRA BARATA SIGLO XIX?)
    PUES ESO MIENTRAS SE DENIEGUEN BECAS PARA ESTUDIOS Y DEMÁS SIN SENTIDOS PARA SU BUEN NEGOCIO, CON LO QUE SE AHORRAN AMBOS BANDOS, TODOS PUEDEN IRSE DE PUTAS DE LUJO. CLARO ESTÁ QUE TODO SALE DEL MISMO BOLSILLO.

  2. ¿donde esta la justicia en catalunya? en referencia a los puaestos de trabajo en el hospital de san juan despi, ¿es que hemos de tragarnos todas los abusos e injusticias que quieran esta jentusa?

  3. doncs ja posats a preguntar, que preguntin perquè no renoven personal a la Corporació del Parc Taulí de Sabadell, perquè tanquen llits, i perquè deriven pacients a hospitals privats de la zona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here