Una triple prova espectacular, que en edicions anteriors ja ha atret un públic nombrós al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels. La prova esportiva es desenvoluparà al Canal Olímpic dissabte 10 de maig i té com a principal novetat que serà puntuable per a la lliga de clubs del circuit català de triatló en distància Sprint i que se celebrarà la Copa Youth Barcelona

Aquest dissabte 10 de maig se celebrarà la 3a edició del Fasttriatlon al Canal Olímpic de Castelldefels (Barcelona). El Fasttriatlon és la modalitat més ràpida i explosiva del triatló. Aquest any el III Fasttriatlon té com a novetat que serà puntuable per a la lliga de clubs del circuit català de triatló en distància Sprint.

La prova es disputarà sobre dues distàncies diferents, el triatló Super Sprint, apte per a tothom i el triatló Sprint amb alguns dels millors triatletes del panorama nacional. El III Fasttriatlon acollirà també el proper dissabte la celebració de la Copa Youth Barcelona i la Copa Paratriatló.

La cursa ha estat presentada en el Patronat Municipal d’Esports en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de Castelldefels, Marc Soler; el president de la Federació Catalana de Triatló i vicepresident de la Federació Espanyola de Triatló, Jesús Andreu; el triatleta d’elit i coordinador de la prova, Albert Parreño; el triatleta Internacional amb la selecció Catalana i Espanyola de Triatló i millor esportista actual del Triatló Català, Francesc Godoy; i el representant de la Generalitat i director del Canal Olímpic de Catalunya, Arseni Da Palma.

També ha estat present la triatleta internacional amb la Selecció Catalana i Espanyola de Triatló, campiona d’Espanya júnior de triatló, Laura Gómez. Marc Soler ha recordat “que fa tres anys la primera edició va ser una aposta i ara estem parlant d’una prova puntuable per a la lliga de clubs del circuit català i en la qual participen alguns dels millors esportistes d’aquesta disciplina a nivell internacional. Però a més, aquesta prova és un clar exemple de l’objectiu que en el món de l’esport té Castelldefels com a ciutat que és acollir les millors proves d’elit. Volem que les properes edicions de la Fasttriatlon es segueixin celebrant a Castelldefels i que els millors atletes la tinguin en el seu calendari”.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here