El PPC comença la campanya des de Castelldefels, el seu feu baixllobregatí, alertant que el 25M es tria “entre la recuperació de Rajoy o l’Espanya en fallida” del PSOE. El candidat popular català, Santi Fisas alerta que “no permetrem que ens treguin el dret a ser espanyols i europeus” i Camacho creu que “aquesta Espanya no l’aturen ni els independentistes ni els socialistes”

El candidat del PP català, Santi Fisas, ha advertit que no permetran que ningú obligui als catalans a renunciar a seguir essent espanyols i europeus. Ho ha advertit des de l’acte d’inici de campanya del PPC, que ha escollit per al tret de sortida la ciutat baixllobregatina de Castelldefels -l’única alcaldia del PP a la comarca-,  des d’on ha assegurat que el seu partit treballarà per una Espanya unida que sigui més forta a Europa.

Aquesta és la tercera ocasió consecutiva que els populars catalans arrenquen una campanya a Castelldefels, després que l’any 2011 el mateix Mariano Rajoy hi iniciés la campanya que el va portar a la Moncloa, i que Camacho fes el mateix a les autonòmiques de 2012.

“No permetrem que ens treguin el nostre dret a ser espanyols i europeus”, ha afirmat Fisas al costat de la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, i l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i davant de més de 200 persones militants i simpatitzants populars, així com dels membres més destacats del partit a Catalunya.

Santi Fisas, candidat del PPC a les eleccions europees
Santi Fisas, candidat del PPC a les eleccions europees

Fisas ha assegurat que el PP impedirà que aquestes siguin les últimes europees en que els catalans tinguin dret a vot, en al·lusió a la possibilitat que Catalunya quedi fora de la UE si s’independitza, i ha remarcat que tan sols els populars compten amb la força suficient per afrontar el procés sobiranista.

També Camacho ha erigit als populars com l’únic partit que defensa i garanteix “per sempre” la unitat d’Espanya, davant d’un PSOE que -ha dit- no sap el que vol, i davant d’altres formacions -en al·lusió a C’s i UPyD- que no tenen capacitat per fer res, perquè són molt petits”.

“L’únic partit que defensa i garanteix per sempre la unitat d’Espanya: aquí ningú ens trencarà perquè el president Rajoy i el PP garanteixen la unitat”, ha insistit, i ha carregat durament contra CiU per voler treure als catalans d’Europa apostant per la independència de Catalunya.

Camacho assegura que en les eleccions del 25 de maig els ciutadans han d’escollir “entre les reformes de la recuperació d’Espanya el retorn a l’Espanya en fallida, enfonsada i a la vora del rescat” de l’expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero; del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i de la candidata socialista, Elena Valenciano.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here