El porter blaugrana del Baix Llobregat, Víctor Valdés, que ha posat punt i final a la seva etapa al Barcelona, s’ha acomiadat mitjançant una carta en la qual ha agraït tot allò après i el suport rebut per part de tècnics, jugadors i afició, amb la que ha compartit la seva carrera a l’entitat

Valdés lamenta no haver-se pogut acomiadar jugant al futbol com li hagués agradat, però es troba a Alemanya, on es recupera d’un trencament del lligament del genoll que el va obligar a sotmetre’s a una intervenció quirúrgica.

“Així és la vida a vegades i aquest any ha estat cruel amb mi en aquest sentit”, diu Valdés, que ha donat les gràcies a pràcticamente tots els entrenadors que ha tingut al llarg de la seva carrera esportiva.

“A Oriol Tort, a José Antonio Pozanco, a Juan Manuel Asensi, a Ursicinio López, a Albert Benaiges, a Antonio Olmo, a Juan Carlos Pérez Rojo, a Pep Segura, a Quique Costas, a Joan Vilà, a Jordi Castel…”, als que descriu com “els mestres esportius que van fer de mi, l’esportista que sempre vaig somiar ser”.

En l’àmbit  professional, Valdés agraeix a Louis van Gaal, “per demostrar tenir el valor necessari per apostar pel talent que només els seus ulls saben veure”, creu que l’holandès va ” iniciar la construcció d’un Barça històric, del qual he tingut el privilegi de formar-ne part”.

També té paraules de gratitud cap a Frank Rijkaard “per donar-me la confiança necessària i permetre’m aconseguir la glòria, tocant la Copa d’Europa a París amb les meves pròpies mans”.

A Pep Guardiola  li agraeix haver-li “obert la porta de jugar a un joc que desconeixia, per haver estat el meu guia durant el camí que un ha de seguir buscant l’èxit, i el vam trobar junts”. “Sempre ens quedarà això, míster, i creu-me, serà etern!”, sentencia Valdés.

I finalment, unes sentides paraules per a Tito Vilanova, que ens va deixar recentment. “Gràcies Tito! Allà on siguis, et dono les gràcies per haver-nos ensenyat no només el camí per seguir guanyant com a equip, sinó també la força i el caràcter necessaris per afrontar la vida”, són els emotius mots que li dedica Valdés a Vilanova.

Per acabar Valdés agraeix a tots els companys “amb qui he tingut el plaer de compartir el treball que suposa portar aquest escut al pit dia rere dia, per haver-me fet sentir important dins d’aquest grup que hem format durant tots aquests anys. Perquè tot es redueix a això, som nosaltres, aquí i ara. Gràcies Senyors!” i com no, de l’afició.

“I per descomptat no vull oblidar-me de les persones més importants per a mi, d’aquests dotze anys com a professional vestint aquesta samarreta, els meus fidels seguidors. Aquelles persones que passés el que passés, éreu allà sempre per donar-me l’alè que un lluitador necessita en tot moment, éreu allà orgullosos de veure’m en cada celebració, donant suport en cada partit, enviant aquesta energia positiva que mai he deixat de notar, la qual m’ha conduït durant tot aquest temps, perquè sense això, jo no hauria estat capaç de fer-ho sol. Gràcies, gràcies i mil vegades gràcies. I us demano per favor que no deixeu de donar-me suport”.

La carta, acaba amb un emotiu “Per sempre, FORÇA BARÇA!”

 

Font: Agència Efe

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here