Més de 50 professionals de les polítiques de joventut de la comarca, entre càrrecs tècnics i regidors i regidores dels 30 municipis del territori, participen aquest dimecres 14 de maig en la VIII Jornada Comarcal de Joventut que se celebra a la Sala Iberia de Sant Feliu de Llobregat, capital de la comarca

Aquesta trobada anual se centra enguany en l’anàlisi de l’ocupació entre la gent jove, sota el títol “Reactivació de la joventut en l’àmbit de l’ocupació”.

La jornada, impulsada des del Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat, compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. La presentació de la sessió, que s’ha iniciat a les 9 h, ha anat a càrrec de l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José; el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera; la diputada delegada d’Educació, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Mireia Solsona, i el director general de Joventut de la Generalitat, Antoni Reig.

La trobada té per objectiu l’intercanvi d’experiències entre els municipis de la comarca amb l’objectiu de tenir una visió global de les necessitats i bones pràctiques adreçades al jovent, i alhora aconseguir que els diferents ajuntaments cooperin en l’àmbit de la joventut. En concret, Sant Feliu donarà a conèixer les experiències d’emprenedoria i aprenentatge impulsades a la ciutat i adreçades a la gent jove.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here