Avui divendres 16 de maig, de 20 a 24 hores, Sant Joan Despí proposa una nit de botigues, de cultura,  de sopars, de música, de mercats, d’oci i moltes coses més als carrers de la localitat baixllobregatina

Els establiments participants –una seixantena de botigues i una trentena de bars i restaurants– us oferiran les millors propostes perquè gaudiu de la nit: descomptes del 14%, menús de nit a 14 euros, sorteig de xecs regals, i moltíssimes activitats culturals i festives als carrers.

Open Night Sant Joan Despí 2014

Aquest és el nom sota el qual el proper divendres, 16 de maig, uns 90 establiments de la ciutat obriran portes en horari nocturn per celebrar una jornada festiva que, a banda d’estimular el consum al teixit comercial urbà, potenciï el vincle entre la ciutadania i les botigues i locals de restauració del municipi.

Els dos principals eixos comercials de Sant Joan Despí, als barris Centre i les Planes, seran els escenaris d’aquesta proposta impulsada per l’Ajuntament i l’associació de comerciants Activa Despí i que omplirà d’activitats els carrers i places, on hi haurà vida comercial fora de l’horari habitual.

Descomptes i ofertes

Així, 58 botigues perllongaran l’horari fins la mitjanit, tot oferint interessants promocions basades, principalment, en productes a 14 euros i descomptes del 14%.

La resturació se suma a la iniciativa amb 25 bars i restaurants que oferiran menús de nit a 14 euros o, igualment, descomptes del 14%.

De tapes i degustacions als mercats

D’igual manera, els mercats municipals organitzen una nit de degustació i beguda a 2 €.

Al mercat municipal del barri Centre s’hi trobarà un gran assortiment de tapes elaborades amb els productes frescos de les parades i al mercat municipal de les Planes es podran tastar els productes del mercat cuinats i preparats perquè es degustin allà mateix.

Propostes festives al carrer

Els establiments participants us oferiran les millors propostes perquè gaudiu d’una nit plena d’activitats de carrer, instal·lades també a les zones comercials. Així, tant al barri Centre (carrers comercials, plaça de l’Ermita i mercat del Centre) com a les Planes (carrers comercials, plaça del Carme i Mercat del barri)  hi haurà: masterclass de zumba; futbolí humà, exhibició de ball esportiu, música en directe, hip hop, màgia, salsa cubana, taller de maquillatge infantil, espectacle de Bollywood, batucada, dansa del ventre, toro mecànic i exhibició balls de saló.

Fem cultura i coneixem la ciutat

Dos itineraris per la ciutat seràn l’alternativa cultural de la nit, amb l’objectiu de conìxer millor els barris i la ciutat:

L’AHIR I L’AVUI DEL BARRI DE LES PLANES, per conèixer l’evolució urbanística i l’entorn del barri de les Planes, descobrint alguns dels seus edificis rellevants. (punt de trobada: plaça Sant Joan / carrer de Trias de Bes  a les 22 hores, cal inscripció a Can Negre)

EDIFICIS SINGULARS DE SANT JOAN DESPÍ, per gaudir del patrimoni de Sant Joan Despí, descobrint l’arquitectura singular de la ciutat al llarg de la història (punt de trobada: Centre Jujol – Can Negre a les 22 hores, cal inscripció a Can Negre)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here